Începe Programul „O săptămână la munte”

Programul „O săptămână la munte” debutează cu hoteluri şi pensiuni mai ieftine cu 50%.Turiştii se pot caza în hotelurile de la munte plătind pentru 5 nopţi între 160 de lei şi 370 de lei locul prin programul "O săptămână la munte", iar copiii vor fi cazaţi gratuit, au anunţat patronatele din turism. În Gorj, agenţiile de turism sunt pline de astfel de oferte, dar vin în sprijinul gorjenilor şi cu alte programe accesibile din punct de vedere financiar.

„O săptămână la munte” este programul ce îşi propune să promoveze turismul montan asigurând accesul la odihnă, la tarife speciale, unui număr cât mai mare de turişti. Tarifele practicate în cadrul acestui program special de către hotelurile de la munte sunt cu până la 50% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă. Aşadar, pentru un sejur de cinci nopţi, fără mic dejun, la o vilă, hotel sau cabană de două stele, gorjenii vor plăti 177 lei de persoană. Dacă optaţi pentru un hotel sau vilă de patru stele, tariful ajunge la 405 lei de persoană. În cadrul acestui program, sejurul începe obligatoriu duminica şi se încheie vinerea, sejurul minim este de cinci nopţi cu posibilitate de prelungire iar copiii până în şapte ani beneficiază de gratuitate, dacă sunt cazaţi în camera părinţilor. Programul „O săptămână la munte” este valabil până pe 19 decembrie.

Tot în această perioadă, agenţiile de turism vin cu programe accesibile din punct de vedere financiar. „Hai la băi” este un program destinat tuturor gorjenilor care vor să beneficieze de tratamente balneare şi nu numai. Pentru un pachet ce include şase nopţi de cazare, pensiune completă şi două proceduri pe zi, turiştii vor scoate din buzunar 625 lei de persoană la un hotel de două stele în staţiuni ca Olăneşti, Felix, Tuşnad, Călimăneşti-Căciulata, Govora sau Buziaş. Turiştii gorjeni mai pot opta şi pentru programul „Vacanţe la ţară” unde cinci nopţi de cazare în pensiuni de două stele costă 175 de lei de persoană în zone precum Maramureş, Bran, Moieciu, Tismana sau Săcelu. Turiştii care vor confort sporit pot opta pentru pensiunile de cinci stele ale căror tarife sunt de 290 lei de persoană.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: