Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

INCREDIBIL: Primarii PD-L Gorj vor şef de la USL

Mai mulţi lideri din PD-L Gorj s-au întrunit ieri în absenţa preşedintelui Ion Ruşeţ, pentru a găsi un înlocuitor pentru acesta. Una din variantele luate în calcul este Marcel Romanescu, membru PNL şi şef de campanie pentru unul din candidaţii USL la alegerile parlamentare. Romanescu a plecat din PD-L după trecerea partidului în opoziţie, deşi a fost patru ani deputat şi apoi câţiva ani subprefect. Primarii de la Turburea şi Roşia de Amaradia îl doresc pe Romanescu, dar au mai fost luate în calcul şi variante precum Ion Fugaru sau Liviu Cotojman.

Interesant este că singurul parlamentar al PD-L din Gorj, Ion Cupă, nu este dorit de primarul din Roşia de Amaradia, pe motiv că nu are experienţă politică. Primarii spun că vor o conducere interimară a PD-L Gorj, până la organizarea de alegeri, dar că noul preşedinte nu trebuie să fie un om agreat de Ion Ruşeţ, făcând aluzie la Dan Vâlceanu. Ruşeţ le transmite că organizaţia centrală va decide cine va conduce filiala, dar asta după ce vor fi finalizate evaluările.

De amintit este şi faptul că Ion Bârcă, primarul din Turburea, a făcut campanie pe faţă pentru USL la alegerile parlamentare, iar cel de la Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, a avut rezultate mult sub aşteptări.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: