Inculpaţii din dosarul „crima de la Schela” îşi aşteaptă sentinţa

Magistraţii gorjeni au amânat cu două săptămâni pronunţarea unei sentinţe în cazul celor doi tineri acuzaţi de comiterea unei oribile crime la Schela la începutul acestui an.

Un tânăr din localitate a fost atunci ucis cu sânge rece de către un alt individ, disputa dintre cei doi pornind de la o fată, care, acum, este acuzată de tăinuire. Alina Tărău îşi riscă libertatea pentru că a încercat să-i ducă pe poliţişti cu zăhărelul în primele două zile după ce iubitul ei, Mihai Agache,  l-a ucis pe Lucian Cândea, un tânăr care o iubea pe aceasta şi care nu bănuia ce i se pregăteşte. Cândea a fost găsit după trei zile de căutări aruncat după un gard din localitate, o parte din corp fiindu-i devorată de animale, descoperirea fiind făcută după ce localnicii observaseră mai întâi că maşina lui este abandonată pe o uliţă, interiorul fiind plin de sânge.

Tărău a fost adusă în seara descoperirii maşinii la Poliţie, dar a negat că ar şti ceva, pentru audieri fiind chemat şi Agache, individul spunând, de asemenea, că nu ştie unde ar putea fi Cândea. Între timp, din ancheta poliţiştilor şi a procurorilor a reieşit că cei doi nu numai că ştiau ce se întâmplase, dar, după comiterea crimei, au fost la un hotel de la marginea oraşului pentru o ultimă noapte de iubire, Agache fiind conştient că nu va mai fi o persoană liberă prea curând. Acum, la final de proces, el şi-a regretat faptele, dar judecătorul tot nu a reuşit să afle ce s-a întâmplat cu cadavrul în cele două zile în care nu a fost găsit de oamenii legii. Inculpatul spune că el nu ştie nimic şi la fel spune şi iubita sa, Alina Tărău regretând cele întâmplate, în speranţa că îi va îmbuna pe magistraţi înainte de pronunţarea sentinţei.

Vizualizări: 300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: