Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Indicatorii IPJ Gorj pe 2014, buni pentru CV-ul lui Caragea

Motivele pentru care a fost schimbat din funcție fostul inspector șef al IPJ Gorj nu au fost spuse. Bilanţul IPJ Gorj pe anul trecut, dat publicităţii ieri, arată că Viorel Salvador Caragea avea cu ce să se laude.

În 2014, numărul infracțiunilor judiciare sesizate a fost în scădere cu aproape 22% față de anul precedent. Infracțiunile contra patrimoniului au scăzut și ele cu 30% în cursul anului trecut, iar furturile din locuințe au fost cu peste 9% mai puține. Furturile din societățile comerciale au fost și ele mai mici cu peste 25%, iar furturile din autoturisme s-au redus cu aproape o treime. În același timp furturile de mașini au scăzut aproape la jumătate față de 2013, bilanțul pe 2014 al IPJ Gorj arătând o reducere cu peste 40%. Cea mai mare scădere la capitolul furturi o reprezintă sustragerile de metale feroase și neferoase, IPJ Gorj consemnând o reducere cu peste 53% față de anul precedent. La acest capitol premisele pentru 2015 se arată a fi la fel de bune pentru că, miercuri, polițiștii au descins din nou în cartierul Meteor, având suspiciuni că firmele mai multor romi de aici ar fi produs o evaziune de circa 2 milioane de lei. Nimeni nu a fost reținut după descinderile respective, însă oamenii legii au luat cu ei din palatele țigănești saci de documente pentru a proba acuzațiile care îi pot duce în spatele gratiilor pe cei vizitați cu această ocazie, numărul firmelor verificate fiind de 14.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: