INEDIT! Cum protestează zi de zi un angajat al CE Oltenia

Un angajat al CE Oltenia a găsit un mod inedit pentru a-şi arăta indignarea faţă de clasa politică, dar şi faţă de conducerea companiei unde prestează activitate. Marius Stolojanu, cefelist la Termo Rovinari, a aplicat pe una dintre ferestrele autoturismului personal un afiş pe care scrie: "DNA, fii vigilent".

Autoturismul de teren circulă de câteva luni prin municipiul Târgu Jiu şi prin judeţ cu acest mesaj postat în geam. Marius Stolojanu spune că are mare încredere în Direcţia Naţională Anticorupţie, că va scăpa ţara de politicienii şi şefii de unităţi şi instituţii care sunt corupţi. Stolojanu spune că este felicitat zi de zi pentru modul în care a decis să protesteze împotriva acestor nereguli. "De câteva luni merg cu acest afiş în geam fiind inspirat de corupţii din Parlament, de la CEO. Mă bucur că îi marius_stolojanuia DNA, sunt foarte bucuros. Îi ia sigur. Lui Ciurel deja i-a pus sechestru pe averi, pe conturi. Lui Ponta la fel. Numai DNA ne poate scăpa de hoţi, Parlamentul nu, Ministerul Justiţiei nu. Am primit mai multe felicitări şi urări de la oameni, colegi şi inclusiv de la miliţieni. Când m-au oprit, nu m-au amendat. Am făcut greşeli în trafic şi când au văzut afişul m-au iertat. Am mai avut unul pe care scria "CEO, cod roşu", dar l-am dat jos", a spus Marius Stolojanu.

Energeticianul spune că va da jos afişul numai în anumite condiţii. "După ce îl arestează pe Ponta, pe Ciurel, pe cei din Parlamentul României, vreo 100 şi ceva de penali, atunci îl dau jos. Este o formă de protest foarte paşnică. Dacă Iohannis nu mai candidează la preşedinţia României, o votăm pe doamna Kovesi. Eu şi tot poporul, dacă ne scapă de hoţi", a mai spus Marius Stolojanu.

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: