Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Copiii familiei Bucur din Văgiuleşti, duşi în centrele DGASPC

Comisia de abuz, neglijare şi exploatare din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, împreună cu un echipaj al Poliţiei Motru, va merge astăzi la familia Bucur din comuna Văgiuleşti pentru a-i lua pe cei mai mici dintre copii. „În baza unei ordonanţe preşedinţiale, vom merge să-i luăm din familie pe patru dintre copii, este vorba de cei mai mici dintre ei. Ne aşteptăm să avem probleme cu părinţii pentru că  ştim că sunt recalcitranţi, iar din această cauză am cerut sprijinul Poliţiei Motru. Copiii sunt neglijaţi şi se află în situaţie de risc, dat fiind faptul că părinţii sunt consumatori de alcool. Îi vom aduce în Centrul de primire în regim de urgenţă, iar apoi în funcţie de vârsta lor le vom institui o măsură de protecţie, într-un apartament, la un asistent maternal, rămâne de discutat. Nu-i vom despărţi, pentru că sunt fraţi”, a declarat Dumitru Cotrună, directorul DGASPC Gorj.

Familia Bucur a primit în 2012 o casă de la Gigi Becali, plus mobilă, electrocasnice, haine, alimente şi bani. Tot ce aveau nevoie cei şapte copii şi al optulea, care urma să vină. Părinţii, lipsiţi de educaţie şi dependenţi de alcool, au vândut tot. „Sunt opt minori dintre care patru sunt sub zece ani, trei au abandonat şcoala, unul locuieşte pe raza localităţii la o altă familie, cu acordul părinţilor. Părinţii sunt şi consumatori de alcool, au vândut până şi geamurile de termopan”, a mai precizat Dumitru Cotrună.

Vizualizări: 215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: