Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Modernizări şi reabilitări de străzi la Târgu Jiu

Mai multe străzi din municipiul Târgu Jiu au devenit adevărate şantiere, fiind introduse într-un plan de modernizare şi reabilitare. Este vorba de străzile: Dobrogeanu Gherea, Panduri, Mărăşeşti, Lunicilor. Va urma şi strada 16 Februarie, spune municipalitatea. Pe acestea se va realiza canalizarea pluvială, va fi refăcut carosabilul şi a trotuarele, vor fi montate de echipamente gen indicatoare rutiere şi mobilier urban. "Acestea fac parte dintr-un program complex, etapizat în funcţie de evaluarea tehnică ce s-a făcut asupra fiecărei străzi privind starea carosabilului, fiind prioritizate străzile pe care s-a intervenit în ceea ce priveşte reabilitarea reţeleor de apă şi canalizare pe suprafeţe întinse, prioritizate de asemenea străzile unde s-a necesitat o îmbunătăţire a sistemului de colectare a apelor pluviale. Este o reabilitare integrală care cuprinde pe lângă refacerea carosabilului, a trotuarelor, a bordurilor, aducerea la cota căminelor, mobilierului stradal, indicatoare rutiere şi tot ce înseamnă o echipare completă a străzilor.

Municipalitatea a semnat zilele aceste contatul de finanţare cu Ministerul Dezvoltării pentru suma de 3,6 milioane, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Banii vor fi folosiţi pentru modernizarea acestor străzi. Şi municipalitatea a alocat anul acesta suma de 9 milioane lei din bugetul local în acest sens. Pe lângă străzile respective au mai fost incluse şi Bulevardul Constantin Brâncuşi şi strada Vasile Alecsandri, unde are loc o refacere a stratului de uzură al carosabilului.   

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: