Inevitabilul s-a produs, Davitkov a fost demis de la CSM

Despărţirea de care primarul Marcel Romanescu vorbea încă de anul trecut s-a produs. CSM Târgu Jiu a anunţat încheierea raporturilor contractuale cu antrenorul Jordanco Davitkov, ceea ce s-ar traduce prin faptul că antrenorul a fost demis, pentru că avea contract până la finalul sezonului.

Primarul Marcel Romanescu a vorbit încă de anul trecut, la o emisiune radio, despre o despărţire de antrenorul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu. Salvat atunci de o serie de rezultate pozitive ale echipei sale, Jordanco Davitkov a fost demis elegant după eşecul cu Dinamo de duminică, clubul anunţând „încetarea contractului pe cale amiabilă”.

„CSM Târgu Jiu anunţă încheierea raporturilor contractuale cu antrenorul Jordanco Davitkov. Încetarea contractului s-a încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor parți, începând cu data de 7 februarie 2022”, a fost anunţul oficial elegant prezentat de CSM Târgu Jiu.

Jordanco Davitkov a preluat banca tehnică a CSM Târgu Jiu în luna martie a anului trecut, având avantajul salvării echipei de retrogradare pe motiv de pandemie.

Nemulţumiţi, probabil, pentru că oficial nu au anunţat dacă sunt mulţumiţi de ceva, de eşecurile suferite în faţa unor echipe din subsolul clasamentului, oficialii clubului l-au convins pe antrenorul macedonean că o reziliere amiabilă ar fi o soluţie pentru ambele părţi, mulţumind antrenorului pentru munca depusă: „Conducerea clubului CSM Târgu Jiu și antrenorul Jordanco Davitkov au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulțumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”

Tehnicianul venise la Târgu Jiu cu o carte de vizită impresionantă pe care se afla şi funcţia de fost antrenor al naționalei Macedoniei, timp de şase ani dar şi selecționer al Kuweitului.

CSM a mai anunţat că echipa va fi antrenată în continuare de Claudiu Alionescu și Alexandru Gliga.

Vizualizări: 407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: