Universitatea Craiova va avea mai mulți fani la derby-ul cu FCU

După 1-1 cu CFR Cluj, Universitatea Craiova se pregătește acum de următorul meci tare de pe teren propriu, cu rivala FCU Craiova. Trupa lui Reghecampf joacă joi pe terenul lui Dinamo, iar luni, 14 februarie, primește vizita rivalei locale, FCU Craiova.

Şefii celor de la Universitatea au vrut să se asigure deja că vor avea mai mulţi fani în tribune decât rivala din oraş la meciul direct. Astfel, cei care au fost sâmbătă seara pe „Ion Oblemenco”, la meciul cu CFR, pot achiziționa, în baza acelui bilet, două tichete la meciul cu FCU Craiova. La rândul lor, și abonații mai pot cumpăra un bilet. „Cei care au achiziționat bilet la meciul cu CFR Cluj pot cumpăra ulterior două bilete pentru următorul joc de pe teren propriu, contra celor de la FCU. De asemenea, abonații pot achiziționa un bilet”, spune comunicatul oficial. Un număr de 5.300de spectatori au fost la meciul CSU Craiova - CFR Cluj. Clubul lui Adrian Mititelu consideră că decizia a fost luată pentru a-i descuraja pe fanii FCU Craiova, care vor putea cumpăra doar biletele destinate clubului.

Pentru meciul dintre CSU Craiova şi FCU Craiova se vor pune în vânzare 9.000 de bilete, adică 30% din capacitatea stadionului „Ion Oblemenco”.

Prețul biletelor la meciul CSU Craiova - FCU Craiova

Peluze = 15 RON

Tribuna a II-a = 30 RON

Tribuna 1 = 40 RON

VIP 2 = 70 RON

VIP = 100 RON

Vizualizări: 612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: