Înjunghiați la bâlciul de Sfântul Ilie de la Jupânești

Pofta de distracție a localnicilor din Jupânești, veniți duminică după-amiază în bâlciul de Sfântul Ilie organizat pe stadionul din comună, a fost întreruptă brusc de un scandal izbucnit din senin între mai mulți tineri. Ulterior s-a dovedit că protagoniștii erau frați de-o parte și de alta, fiind suficient ca unul dintre ei să scoată cuțitul pentru ca, ulterior, trei răniți să ajungă la spital, iar alți doi să petreacă noaptea în sediul Poliției, la audieri.

Dragoș Geamănu, de 23 de ani, a fost cel care a provocat scandalul, el venind cu un motoscuter în bâlci, împrumutat de la un prieten. În mulțimea de acolo s-a dus direct la unul dintre „dușmanii” săi, pe care l-a lovit cu un cuțit. L-a luat la pumni și pe fratele acestuia, după care scandalul s-a extins pentru că în sprijinul agresorului au sărit frații săi, care îl credeau victimă.

”Au dat ca chiorii, cu ce au apucat, cu cioburi de sticlă și cuțite. Ăsta care a dat primul avea asupra lui două cuțite. A tăbărât pe unul în șanț, apoi și pe fratele lui, apoi un frate al lui a intervenit în conflict și i-a dat la unul cu o sticlă în cap. Toată lumea a fugit, mi-am luat nepoții și nu am știut pe unde să ne ducem mai departe, ca să nu avem și noi probleme, că nu știam ce au ei de gând să facă”, a povestit unul dintre martorii oculari.

Polițiștii au intervenit și au aplanat conflictul, de lucru acolo având și medicii de pe ambulanțe, care au preluat nu mai puțin de trei răniți și i-au transportat la spitalele din Târgu Jiu și Târgu Cărbunești. La secția de Poliție, pentru audieri, au fost duși doi dintre suspecți, printre care și Geamănu, acesta petrecându-și noaptea în spatele gratiilor, după ce a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: