Înscrieri la doctorat la UCB

Reprezentanţii Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) Târgu-Jiu au anunţat că au început deja înscrierile la cea de-a doua sesiune de master, dar şi la doctorat. Cei care vor să mai prindă un loc trebuie să se prezint la sediul facultăţilor până pe data 14 septembrie. Taxa a rămas nemodificată, însă sunt noi specializări.

Două noi specializări la master aşteaptă să fie ocupate din toamna aceasta la UCB. Prima se adresează în primul rând directorilor de licee, membrilor consiliului de administraţie al şcolilor precum şi celor care doresc să se pregătească în conducerea universităţilor. „Este vorba de două specializări noi, 30 de locuri la „Administrarea şi conducerea instituţiilor publice pentru educaţie”. Este un master în cadrul Facultăţii de Litere şi Ştiinţe Sociale”, a declarat Dorel Chiriţescu, prorector în cadrul Universităţii. O altă noutate este Masterul de Drept Funciar şi Cadastru care oferă studenţilor 40 de locuri. „Este un master care pregăteşte specialişti în domeniul cadastrului, sunt 40 de locuri. Taxa este tot de 3.000 de lei, la toate specializările”, a declarat Dorel Chiriţescu.

Tot anul acesta este primul an în care se dau studii de doctorat în cadrul universităţii, în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice. „Am pus la dispoziţie 15 locuri cu taxă, valoarea taxei fiind de 4000 de lei pe an. Durata studiilor este de trei ani”, a declarat Dorel Chiriţescu.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: