Înscrierile timpurii la vacanțe, reduceri de până la 30%

Cei mai mulți gorjeni își pregătesc vacanța de vară încă din timpul sezonului rece. În acest sens, agențiile de turism din județul nostru s-au înarmat cu oferte de tot soiul, menite să le ofere gorjenilor vacanțe și cu până la 30% mai ieftine. Agenții de turism din Gorj spun că au foarte multe cereri pentru programul ”Înscrieri timpuri” care vine cu oferte greu de refuzat pentru amatorii de călătorii.

Dacă nu ți-ai ales încă locul în care să petreci un concediu pe cinste, programul ”Înscrieri timpurii” vine cu oferte la prețuri pentru toate buzunarele. Trebuie să te grăbești însă, programul mai este valabil doar până la 17 aprilie 2012. Agențiile de turism din oraș au lansat deja ”Înscrieri timpurii la Băile Felix” cu reduceri semnificative de prețuri. Așadar, dacă te înscrii de acum, o zi de cazare la un hotel de patru stele din Felix, în perioada 1Mai-30 Iunie, nu va depăși 150 lei în timp ce hotelurile de două stele vin cu tarife și mai mici, până în 80 de lei pe zi. La un hotel de trei stele din Felix, un turist va plăti dacă își face rezervare de acum 200 de lei pe zi pentru o cameră cu pensiune completă. ”Tarifele sunt valabile doar pentru turiștii români, taxa de stațiune nu este inclusă în preț ci se achită separat la recepția hotelului. La hotelurile de trei și patru stele, tarifele includ acces la piscină”, a declarat un agent de turism din Gorj.

Străinătatea și mai ieftină

Vacanțele în străinătate sunt și anul acesta accesibile gorjenilor. Unele agenții din oraș au oferte de nerefuzat pentru străinătate. Dacă vrei să mergi în Paralia Katerini, Grecia, grăbește-te! Cu 180 de euro, ai incluse cazarea pentru 10 nopți și transportul cu autocarul. Sau poate alegi Insula Creta. Pentru șapte nopți cazare la hotel de trei stele, cu bilet de avion, transport aeroport-hotel-aeroport inclus, plătești 509 euro în luna iulie. Trebuie însă să te grăbești, pentru că prețurile sunt valabile dacă îți rezervi până în 31 martie.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: