Înşelată de un samsar de maşini, ignorată de poliţie

O tânără din Târgu Jiu susţine că a fost înşelată de un samsar de maşini. I-a dat o maşină bună, în schimbul căreia a primit una defectă, deşi nu asta a fost înţelegerea. Roxana Bucur încearcă de luni bune să îşi recupereze vechea maşină. A apelat şi la poliţie, dar i s-a spus că nu este de competenţa lor.

Roxana Bucur a făcut în urmă cu câteva luni un contract cu un samsar de maşini din municipiul Târgu Jiu, prin care aceştia făceau schimb de autoturisme. Tânăra i-a dat acestuia actele şi autoturismul, însă bărbatul i-a adus o altă maşină, pe care târgujianca a refuzat-o. “ Eu îl cunoşteam pe acesta. El se ocupă cu maşini. Am făcut un contract de vânzare cumpărare în urmă cu câteva luni. De fapt trebuia să facem schimb de maşini. Eu i-am dat un autoturism, iar el mi-a adus altceva, nu maşina pe care eu o vroiam şi mai mult decât aceasta era defectă, iar el mi-a ascuns acest lucru. Mi-a promis că îmi aduce maşina şi nu a mai făcut acest lucru. Din câte am înţeles eu a şi luat un avans pe ea”, a spus Roxana Bucur.

„Poliţistul îşi bate joc de noi”

Atât tânăra cât şi mama acesteia au făcut o plângere la poliţie, în speranţa că îşi vor recupera prejudiciul, însă nu a fost aşa. Ele susţin că poliţistul care se ocupă de caz îşi bate joc de ele. Nu numai că le plimbă zilnic pe drumuri, dar le vorbeşte şi urât. “ Eu am făcut plângere la poliţie. Timp de aproximativ 2 luni m-a plimbat pe drumuri aproape zilnic la poliţie, domnul Sorin Jdeică. Mi-a promis că se rezolvă, dar nu a făcut nimic. Eu am dat la declaraţii , iar domnul celălalt nu a vrut să scrie că nu poate, că-l doare mâna. În ultima săptămână, după ce mama a fost în audienţă la domnul Caragea, ne-a spus că va închide cazul pentru că nu este de competenţa poliţiei”, a spus Roxana Bucur.

Mama fetei suferă cu inima, iar zilele trecute a ajuns la medic din cauza stresului. “ Eu sunt conştientă ca fiica mea a greşit, dar nici poliţia nu face nimic, de fapt acest Jdeică nu face nimic. Fiica mea nici nu vrea să se mai ducă pentru că ultima dată a pus-o acest Jdeică să-i aranjeze dosarele în birou. Asta nu e posibil. Până  la urmă este poliţist şi ar trebui să vorbească frumos şi să se comporte frumos”.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniel Tică, dosarul este pe masa poliţiei şi se fac cercetări: ”S-a depus o plângere, acum se fac cercetări, iar apoi dosarul va fi înaintat parchetului cu propuneri legale”.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: