Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Întâlnirea dintre Creţan şi Ariton, reprogramată

Întâlnirea dintre liderul Federaţiei Naţionale a Muncii (FNM), filiala Gorj, Constantin Creţan şi ministrul Economiei, Ion Ariton, a fost în sfârşit programată astăzi la ora 16.30.

Creţan a declarat că iniţial întâlnirea fusese programată pentru joi însă ministrul Ariton l-a sunat personal şi a spus că vrea o întâlnire astăzi după amiază. ”Trebuia să ne întâlnim joi dar ministrul şi-a schimbat programul în ultimul moment așa că m-a sunat să fiu astăzi la minister. E greu pentru că ne-a pus pe drumuri dar asta e, interesul nostru e să-i reprezentăm pe oameni deși interesul este mai mult al lor”, a declarat Constantin Creţan. Liderii lui Crețan s-au întors ieri în Gorj după două zile de stat degeaba pe la minister urmând să ia din nou drumul Bucureștiului astăzi de dimineaţă. Creţan este însă mulțumit pentru că a reușit măcar să înregistreze cererile sale la Ministerul Economiei, acestea urmând să fie discutate de guvern. ”Am înregistrat toate cele 22 de cereri la minister urmând să fie puse pe masa guvernului. Măcar am reușit asta dar sper ca ministrul să ne rezolve și celelalte probleme”, a adăugat Constantin Crețan.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: