Integralistul Vasilescu, absent la meciul cu Petrolul

Pandurii începe partea a doua a campionatului cu o serie de absenţe importante în formula de start. La meciul cu Petrolul, programat duminică, de la ora 11:00, vor lipsi Ciobanu, Dănăricu, Lică, Vasilescu, Dodoi, Şendroiu şi Măicăneanu. Doar Andu Vasilescu este suspendat, restul jucătorilor având probleme medicale mai vechi sau recente.

Problemele medicale din lotul pandurilor au afectat strategia de joc a antrenorului Adrian Bogoi, care este nevoit să trimită pe teren şi o parte dintre noile achiziţii, chiar dacă nu au avut încă suficient timp să se integreze în echipă. Dacă Ciobanu şi Dănăricu vor lipsi mai mult timp de pe teren, Lică, Dodoi, Şendroiu şi Măicăneanu se confruntă cu accidentări uşoare ori se refac după aceste acidentări şi vor reveni în zilele următoare.

Absent va fi la meciul cu Petrolul şi Andu Vasilescu, singurul integralist de la Pandurii din acest sezon, care este suspendat la acest meci pentru cumul de cartonaşe galbene. Vasilescu a jucat toate meciurile din tur şi nu a lipsit nici un minut de pe teren. Fundaşul, care vineri a împlinit 22 de ani, a precizat că este obişnuit să joace constant, meci de meci, şi că nu a suferit nici o accidentare de când joacă la seniori: „Nu am fost deloc accidentat, am avut o mică problemă la gleznă dar nu am lipsit de pe teren, în general nu mă accidentez. Doar la juniori, la 14 ani, am suferit o fractură la mână, dar şi atunci am jucat cu mâna în ghips”.

Va reveni la acest  meci şi căpitanul Denis Brânzan, care săptămâna aceasta s-a antrenat câteva zile cu masca de protecţie. Fiind un jucător important pentru Pandurii, antrenorul Adrian Bogoi a declarat că se va baza pe el, mai ales că nu are multe soluţii în apărare: „O să ne bazăm pe Brînzan pentru că este un jucător tânăr, joacă de trei ani de zile constant în această echipă şi îl pot folosi pe mai multe posturi. Char dacă în meciurile amicale nu l-am putut folosi, mai mult ca sigur va intra în prima echipă din prima etapă”.

O absenţă importantă în formula de start este cea a lui Gabriel Dodoi, golgheter la Pandurii în urmă cu doi ani, acesta urmând să intre în programul echipei după o accidentare.  „Dodoi a venit la începutul programului de pregătire, a făcut două zile antrenamente cu noi, a acuzat probleme la genunchi, iar de o lună nu se mai pregăteşte normal. În momentul în care va fi apt 100%, îl vom introduce în procesul nostru de pregătire. Îl aşteptăm, dar nu cred că va fi o soluţie pentru meciul cu Petrolul“, a precizat antrenorul Bogoi.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Petrolul Ploieşti se dispută duminică, 24 februarie, cu începere de la ora 11.00.

Vizualizări: 834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: