A fost reomologat terenul sintetic al pandurilor

Pandurii au primit joi din nou o omologare provizorie pentru terenul sintetic de la Târgu Jiu şi pot evolua pe acest teren, în Liga a doua, până în luna iunie. Finalizarea lucrărilor la Stadionul Municipal mai devreme decât s-a stabilit ar permite bineînţeles revenirea echipei pe propriul gazon.

O comisie formată din reprezentanţi ai Federaţiei Române de Fotbal, ai jandarmeriei Gorj, ISU Gorj şi Direcţiei pentru Tineret şi Sport a judeţului Gorj a luat parte joi la inspectarea terenului sintetic de la Târgu Jiu în vederea omologării acestuia pentru partea a doua a campionatului. Pentru că în vara anului trecut s-a primit o omologare provizorie, specifică terenurilor de acest gen, acum a fost nevoie de o reomologare a bazei sportive în vederea disputării la Târgu Jiu a meciurilor de pe teren propriu ale echipei Pandurii.

Exprimând speranţa că din sezonul viitor nu va mai fi nevoie de prezenţa sa la omologare, reprezentantul FRF şi-a dat acordul, după ce reprezentanţii forţelor de ordine şi ai ISU au inspectat baza, ca Pandurii să joace şi în retur pe acelaşi teren.

Pandurii pot disputa astfel toate jocurile de pe teren propriu pe acelaşi teren sintetic, acceptat de FRF, dar pot juca chiar pe terenul principal din Stadionul Municipal, dacă lucrările exterioare se vor finaliza mai devreme decât s-a preconizat.

Demolat de fosta conducere a clubului, terenul sintetic de la Târgu Jiu a fost amenajat din nou de clubul Pandurii în vara anului trecut. Pentru a putea fi omologat s-au folosit tribune și garduri ale fostului stadion care au aparținut clubului Pandurii.

Galerie foto




Vizualizări: 712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: