Nenorocire în Cartierul Panduraş

Un tânăr de 21 de ani din Târgu Jiu a murit iar mama lui se află în stare gravă la spital după ce s-au intoxicat cu gaze. Cei doi au fost găsiţi în casă de către bunica tânărului, sâmbătă dimineaţa. Femeia spune că centrala termică care încălzea locuinţa se defectase înainte cu o zi de a se întâmpla nenorocirea.

Cezar Zidaru, de 21 de ani, a fost găsit mort de bunica lui pe treptele de la casă, cel mai probabil acesta a încercat să se salveze. Mama acestuia, Liliana Popescu de 41 de ani a fost găsită leşinată în dormitorul casei, a stat ore bune în comă spun medicii. „Este vorba de o pacientă care a inhalat gaze, a fost adusă la spital în comă, cred că a stat mai bine de cinci ore leşinată în casă, o să-şi revină. Din păcate, fiul acesteia a fost găsit fără suflare”, precizează Liliana Crăciun, medic UPU Gorj.

Bunica tânărului este în stare de şoc

Când şi-a văzut nepotul mort şi fiica inconştientă, Natalia Popescu abia dacă a mai avut puterea să strige după ajutor. „Cu o seară înainte am dormit eu în acea casă, nu erau semne că s-ar putea întâmpla ceva rău. Fata mi-a spus că centrala are ceva probleme şi că a chemat pe cineva să o repare dar nu mi-am închipuit că se poate întâmpla ce s-a întâmplat. Eu i-am găsit pe amândoi, băiatul era căzut pe scări iar fata mea era leşinată, nu am ştiut ce să fac, am ţipat şi cred că vecinii au anunţat salvarea. Nici nu pot să mă gândesc cum va reacţiona fata mea când va afla că fiul ei nu mai este”, spune Natalia Popescu, bunica lui Cezar Zidaru. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: