Sportivii de la CS Pandurii nu au vacanţă

Sportivii de la CS Pandurii Târgu Jiu vor continua pregătirea şi în perioada de iarnă, iar zilele libere de care vor avea parte vor fi foarte puţine. Perioada de iarnă este pentru sportivi perioada de acumulare şi, de regulă, acum sunt programate cantonamente de pregătire centralizată.

Pentru sportivii de la CS Pandurii Târgu Jiu perioada de iarnă va fi tot una de pregătire. Atleţii, luptătorii şi boxerii clubului vor avea câteva zile libere de Crăciun, dar vor continua antrenamentele şi pe perioada de iarnă.

Atleţii au la dispoziţie şi pe perioada de iarnă pista din stadion pentru antrenamente, iar pentru restul sportivilor sunt asigurate săli de pregătire specifică. „La noi la club nu prea este vacanţă, sportivii vor avea doar de Crăciun câteva zile libere, după care vor intra în ciclul de pregătire normal. Atleţii se pregătesc pe pista din stadion, iar boxerii şi luptătorii în sălile care au fost arondate pentru pregătirea lor”, a precizat directorul CS  Pandurii, Mihai Prunariu.

Acesta speră să găsească şi resurse pentru cantonamentele de iarnă ale sportivilor: „Sper să găsim resurse financiare şi pentru cantonamente, care sunt extrem de importante. Cantonamentul de iarnă este cel mai important şi ştiu că cei de la secţia de box, prin antrenorul Doru Neamţu, au reuşlit să facă rost de o sponsorizare pentru un cantonament centralizat cu  sportivii pe care îi pregăteşte, la Săcelu. Pentru restul sportivilor, vom vedea, în funcţie de buget, cum ne vom putea permite să facem aceste cantonamente care sunt extrem de importante şi trebui să vedem cum putem rezolva”.

Sportivii clubului Pandurii Târgu Jiu se pot lăuda cu rezultate foarte  bune în anul 2019, dar fără să fi beneficiat de nici un cantonament plătit de la club.

Singurii care au avut parte de pregătire centralizată au fost sportivii care au fost convocaţi la loturile naţionale şi s-au putut pregăti cu loturile în cantonamentele organizate de federaţiile de specialitate.

Vizualizări: 613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: