Inventar la şefii PSD îmbolnăviţi în ultimele zile

Marcel Romanescu va solicita astăzi o situaţie pentru a afla care dintre şefii instituţiilor deconcentrate aflaţi pe punctul de a fi schimbaţi din funcţii au intrat în concedii medicale în ultimele zile.

La nivel de judeţ nimeni nu ştie cine conduce instituţiile la care ar urma să se facă schimbări politice, mai ales că moţiunea de cenzură de marţi poate duce la o cădere a Guvernului şi la cine ştie ce răsturnări de situaţii.

Patru directori în concediu medical

Reprezentanţii PSD Gorj aflaţi în diferite posturi de conducere, dar şi în postura de a nu mai fi menţinuţi în acestea trag de timp cât şi cum pot pentru a evita inerentele schimbări. La cât de repede a fost instalat noul prefect, era de presupus că schimbările de la deconcentrate sunt şi finalizate până acum, dar, deocamdată, lucrurile stau cu totul altfel.

Marius Boeriu, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, este în concediu medical de săptămâna aceasta, pe fondul unor probleme de sănătate mai vechi. Şeful de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, Traian Pătrăşcoiu, plimbat de vreo trei ori pe la concursuri pe la Bucureşti în primăvară, este şi el în medical acum, acesta suferind o intervenţie chirurgicală, după cum spun apropiaţi ai săi. Şeful de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, Ion Ciochină, dar şi Vasile Popescu de la Oficiul de Consultanţă Agricolă, sunt alţi social-democraţi îmbolnăviţi zilele acestea. Lista cerută de Marcel Romanescu are toate şansele să fie mai lungă, deşi, la un simplu calcul, observăm că 4 directori sunt în medicale şi, legal, nu pot fi schimbaţi, vreo 3-4 vor fi menţinuţi pe posturi de către actuala putere, dintr-un total de 20 de funcţii doar jumătate ajungând în postura de a se aştepta să fie zburaţi de pe posturi în următoarele zile.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: