Ion Călinoiu, audiat într-un dosar de corupţie sexuală

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a fost nevoit să dea declaraţii la DNA într-un dosar de corupţie sexuală cu care are doar o legătură indirectă. Numele lui Ion Călinoiu a apărut în interceptările telefonice ale procurorilor, în care o judecătoare din Craiova şi amantul ei îl şantajau pe preşedintele PNŢCD Gorj Matei Catrinoiu. „Călinoiu vrea să te termine”, îi spuneau şantajiştii lui Catrinoiu.

Matei Catrinoiu este preşedintele PNŢCD Gorj şi a fost candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj. Catrinoiu a fost şantajat de judecătoarea Carmen Mladen chiar înainte de campania electorală. Aceasta susţinea că există o persoană care are fotografii cu ei doi în ipostaze intime, făcute cu ani în urmă, când între Catrinoiu şi Mladen a fost o aventură. Catrinoiu a consimţit să plătească 5.000 de euro în schimbul fotografiilor, mai ales că la telefon i se spunea că cel care vrea să îl termine este contracandidatul său Ion Călinoiu. Dar, Catrinoiu a anunţat şi procurorii anticorupţie, astfel că judecătoarea şi complicele ei au fost prinşi în flagrant, când primeau banii.

Ion Călinoiu a devenit martor în acesta proces, dar susţine că nu are nicio legătură cu cei doi, care s-ar fi folosit doar de numele lui.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: