Ion Călinoiu, somat să dea bani pentru cofinanţări

Vicepreşedintele PSD Puiu Diaconescu, supărat pe “oportuniştii şi propagandiştii” din propriul partid pe care-i acuză că doar simulează munca în teritoriu. Diaconescu îi cere lui Ion Călinoiu să facă o situaţie clară cu nevoile de bani pentru cofinanţări ale primarilor gorjeni şi să-i sprijine. Potrivit Radio Infinit, această iniţiativă şi primarul din Bustuchin, Ion Ciocea.

Puiu Diaconescu este vicepreşedintele PSD care a strâns cel mai mare număr de voturi la conferinţa judeţeană de alegeri. Este cunoscut pentru că spune nemulţumirile verde-n faţă colegilor de partid. Principala problemă despre care a vorbit la Radio Infinit este aceea legată de distribuirea banilor pentru cofinanţări în judeţ. Susţine că i-a cerut preşedintelui Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, să facă până pe 12 octombrie o situaţie clară cu nevoile fiecărei localităţi.

Ion Ciocea, primarul din Bustuchin, îi dă dreptate lui Puiu Diaconescu. Spune că şi el a trimis o adresă la Consiliul Judeţean, prin care a cerut bani pentru cofinanţarea unui proiect obţinut pe Măsura 322 şi n-a primit niciun răspuns.

Puiu Diaconescu are şi ceva reproşuri, de natură politică, de adus colegilor de partid, deşi nu nominalizează. Zice că unii “doar simulează că muncesc în teritoriu”. Ştie că sunt „destui oportunişti şi propagandişti” care mai mult vorbesc decât să pună mâna pe treabă.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: