Ion Fugaru se aşteaptă la o campanie plină de dezvăluiri

Democrat-liberalul Ion Fugaru îl felicită pe Dan Diaconescu pentru curajul de a candida la Târgu Jiu, împotriva lui Victor Ponta. Fugaru crede că este începutul sfârşitului pentru dominaţia PSD în Gorj. Acesta a declarat la Radio Infinit că se aşteaptă la dezvăluiri fără precedent din partea lui Dan Diaconescu, dar mai ales a lui Tudor Barbu, jurnalist şi candidat la Senat.

Rep.: Cum vedeţi candidatura lui Dan Diaconescu în Gorj?

I.F.: Nu sunt fan Dan Diaconescu, dar îl felicit pentru că este singurul lider de partid la nivel naţional care a avut curajul să candideze împotriva lui Victor Ponta şi o să vedeţi că în 2016 va pune un contracandidat puternic şi lui Florin Cârciumaru la Primăria Târgu Jiu. Până acum toate partidele la nivelul judeţului Gorj nu au făcut acest lucru, nu au avut curaj.

Rep.: Cum credeţi că va fi campania electorală?

I.F.: O să urmăriţi şi o să vedeţi câte nereguli vor fi publicate de acest candidat. Dar mai ales de Tudor Barbu. O să avem parte de dezvăluiri fără precedent.

Rep.: Credeţi că şi contracandidaţii lui Tudor Barbu ar trebui să se teamă?

I.F.: Tudor Barbu credeţi că va sta cu cineva la discuţii, să îl menajeze, cum a făcut Ilie Petrescu? Când va veni acest ziarist Tudor Barbu, nu-i va menaja nici pe Ponta, nici pe Dian Popescu. Niciodată. Şi să o vedeţi că Ponta nu va îndrăzni să apară pe acelaşi afiş cu Dian, care are probleme cu acel dosar penal.

Rep.: Ilie Petrescu a greşit prin faptul că spune acum despre PP că este un partid neserios?

I.F.: Nu numai asta. O să vedeţi că prin declaraţia că îi va susţine pe Khraibani şi pe Dian Popescu şi-a făcut un defavor. Dacă asculta la locale şi candida la Primăria Motru din partea PD-L, alta era soarta lui politică.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: