Ion Popescu a revenit la conducerea Direcției Agricole Gorj

Dan Tănăsescu nu mai este de ieri directorul interimar al Direcției Judeţene de Agricultură, pentru că a revenit pe post Ion Popescu, detașat pentru șase luni la Piatra Neamț. Directorul titular a contestat în instanță decizia de detașare, însă nu mai are nevoie de o hotărâre judecătorească pentru că ieri a revenit pe postul său de la Gorj, după ce detașarea a expirat. În aceste condiții, Dan Tănăsescu s-a întors la unitatea fito-sanitară din cadrul direcției.

Ion Popescu a fost susținut de Partidul Democrat Liberal în funcția de director la DADR Gorj. În locul lui a fost numit director interimar social democratul Dan Tănăsescu, iar Popescu a fost detașat inițial la Galați, iar apoi a fost mutat la Piatra Neamț. Detașarea acestuia s-a făcut atunci pe criterii politice, iar Ion Popescu a contestat acest lucru în instanță. Nu a mai  fost nevoie de drumuri la instanță pentru că cele șase luni de detașare au expirat, iar Ion Popescu s-a întors ieri pe funcția de director al DADR Gorj, iar Dan Tănăsescu a fost nevoit să elibereze scaunul de director pe care l-a ocupat interimar.

„Conform legii 188, detașarea mea de șase luni a expirat și am revenit pe funcția mea. Nu s-a schimbat nimic aici, lucrez cu aceiași oameni bine pregătiți, la fel ca la Piatra Neamț. Dezavantajul detașării mele era distanța prea mare față de casă, dar și acolo a fost o echipă extraordinară. Am lucrat 30 de ani aici la Gorj și de aici vreau să ies la pensie. Nu cred că o să mai fiu detașat pentru că, conform legii, nu se mai poate decât cu acordul meu.  Eu am contestat și în instanță detașarea, dar a expirat până să se judece procesul”, a declarat Ion Popescu, director DADR Gorj.

Dan Tănăsescu, cel care a ocupat interimar postul de director la DADR Gorj, s-a întors pe funcția de consilier superior la unitatea fito-sanitară din cadrul direcției.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: