Ovidiu Ilie, adjunct la ITM Gorj

Fostul comisar şef al Gărzii de Mediu Gorj, Ovidiu Ilie, este inspector şef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj. Acesta a obţinut postul prin concurs. Chiar dacă acum ocupă o altă funcţie într-o instituţie distinctă, Ilie spune că va continua procesul cu Garda Naţională de Mediu prin care reclamă că ar fi fost destituit din funcţie ilegal.

Ovidiu Ilie a fost instalat pe funcţia de inspector şef adjunct la ITM Gorj în data de 9 mai, prin ordin de ministru. Acesta a susţinut un concurs la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pe care l-a promovat cu media cea mai mare, faţă de ceilalţi trei contracandidaţi participanţi la concurs. Ilie spune că noua funcţie pe care o ocupă reprezintă o provocare. „Postul l-am câştigat prin concurs, în urmă cu circa două luni. Am fost patru candidaţi pe post, printre care şi cineva de la Direcţia de Sănătate Publică. La începutul lunii mai am început lucrul. Pentru mine este o provocare, ca multe altele”, a spus Ovidiu Ilie, făcând o comparaţie între vechiul său job şi cel nou.

Chiar dacă acum are postul de adjunct la ITM Gorj asigurat, Ovidiu Ilie spune că nu va renunţa la procesul prin care contestă demiterea sa din funcţia de comisar şef al Gărzii de Mediu Gorj. Ilie spune că i s-ar fi propus să revină pe post însă cu condiţia de a renunţa la proces. „Cum să renunţ? Mergem înainte, aşteptăm ca hotărârea să fie definitivă, dacă nu se poate altfel. Mi s-a transmis de către noul comisar general că mă pot întoarce dacă renunţ la proces. N-o să renunţ la proces, eu vreau să demonstrez că am avut dreptate şi că a fost un abuz cras ceea ce mi s-a întâmplat”, a precizat Ovidiu Ilie.

Vizualizări: 445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: