Ion Ruşeţ şi candidaţii PD-L, sprijiniţi de Vasile Blaga

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, se va afla sâmbătă în judeţul Gorj. Ion Ruşeţ, preşedintele PDL Gorj, se ocupă intens în această perioadă de mitingurile electorale ce vor fi organizate la Tg-Cărbuneşti şi Tg-Jiu, cu prilejul sosirii celui de-al doilea om în stat, în judeţul nostru.

Ion Ruşeţ a făcut parte din echipa de susţinători a lui Vasile Blaga din momentul în care acesta şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia partidului. Preşedintele PDL Gorj s-a implicat activ în campania electorală a acestuia, participând la aproape toate turneele electorale întreprinse de staff-ul de campanie al lui Vasile Blaga.

Chiar dacă a pierdut alegerile pentru preşedinţia partidului, Vasile Blaga nu a uitat sprijinul primit din partea gorjenilor conduşi de Ion Ruşeţ, şi vrea acum să se revanşeze faţă de cei care i-au fost loiali până la capăt.

Astfel, la invitaţia preşedintelui PDL Gorj, Ion Ruşeţ, Vasile Blaga se va afla în acest weekend  în judeţul Gorj, democrat liberalii gorjeni  fiind mai mult decât entuziasmaţi de faptul că al doilea om în stat, se va afla printre ei pentru a-i susţine la alegerile locale.

Oraşele în care este aşteptat Vasile Blaga sunt Tg-Cărbuneşti, candidatul PDL la funcţia de primar din această localitate fiind Ion Fugaru, şi Târgu-Jiu, zona fiind foarte importantă pentru Eduard Berca, înscris în competiţia pentru ocuparea fotoliului de primar, dar şi pentru Ion Ruşeţ, candidatul acestei formaţiuni la preşedinţia Consiliului Judeţean.

Ion Fugaru, candidatul PDL pentru funcţia de primar la Cărbuneşti, a declarat că va organiza întâlnirea cu electoratul, pe stadion, în zona blocurilor ANL, investiţie aprobată pentru cărbuneşteni de Blaga în perioada în care era ministru,  iar Fugaru viceprimar.

Angelica Stoican le va cânta cărbuneştenilor care vor participa sâmbătă, pe Stadionul Orăşănesc, la mitingul electoral la care va fi prezent şi preşedintele Senatului.

La Târgu-Jiu, mitingul va fi organizat la Teatrul de Vară, după ora 17,00. Aici va fi organizat un spectacol de muzică populară, democrat liberalii gorjeni mizând pe participarea a 3.000 de membri şi simpatizanţi politici.

Biroul de presă

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: