Ionel Ilie: Încerc să fac tot posibilul să evit intrarea în insolvență a CEO

Managerul CE Oltenia, Ionel Ilie, vrea să evite intrarea în insolvență a Complexului Energetic Oltenia. Spune asta deși a explicat că nu știe care este situația financiară reală a companiei. Pentru a afla cu exactitate, managerul CE Oltenia a cerut celor de la Divizia Financiară să-i prezinte rezultatele companiei pe primele cinci luni.

În ultima vreme s-a tot discutat despre o posibilă intrare în insolvență a CE Oltenia, care ar avea datorii atât față de bugetul statului, cât și față de furnizori. Șeful CE Oltenia a explicat că nu își dorește ca unitatea pe care o conduce să ajungă într-o asemenea situație și că vrea să știe precis ce indică datele financiare pe primele cinci luni ale anului 2016. "Am dispus să primesc un raport complet cu situația pe primele cinci luni și să vedem exact. Vreau să știu pe ce putem să ne bazăm și vreau să încerc să fac tot posibilul să evit intrarea în insolvență. Sunt convins că societatea aceasta se poate salva, că situația poate fi făcută profitabilă cu condiția ca toți care suntem angajați să ne facem datoria. Există speculații că unii doresc să intrăm în insolvență", a declarat Ionel Ilie, managerul CE Oltenia.
Despre faptul că societatea CE Oltenia ar avea datorii la stat și firmele cu care compania colaborează, managerul CE Oltenia a spus că: "nu vreau să comentez asta, este o problemă internă pe care vreau să o prezint Consiliului de Supraveghere cu cifre exacte, nu cu vorbe, nu că se vehiculează", a explicat Ionel Ilie.
Însuși directorul general al CE Oltenia este de părere că sunt persoane care doresc intrarea în insolvență a companiei, însă nu a dorit să spună cine are astfel de deziderate.

Vizualizări: 6,810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: