Ionuţ Badea: „Pandurii au câştigat pe teren”

Doar o greşeală a arbitraj a umbrit bucuria unui debut frumos al Pandurilor în Liga I. O greşeală care i-a costat pe cei de la Pandurii două puncte, dar pe care antrenorul Ionuţ Badea nu a dorit să o comenteze. A spus doar că pe teren au câştigat elevii săi, care au fost peste Unirea Urziceni la toate capitolele.

Echipa adusă de Ionuţ Badea de la Piteşti s-a dovedit a fi una omogenă şi care a jucat un fotbal frumos, care l-a mulţumit pe antrenor. Acesta şi-a felicitat jucătorii după meci şi a mulţumit publicului pentru căldura cu care l-a primit. "Felicit jucătorii pentru prestaţia de azi, pentru efort şi pentru dăruire. A fost un meci cu implicaţii psihologice destul de mari. Spun felicitări, dar nu numai pentru jocul prestat. Din punctul meu de vedere noi am câştigat azi pe teren. Au fost mai multe momente psihologice, puteam să înscriem goluri din câteva ocazii clare pe care le-am avut, de asemenea şi adversarul a avut câteva oportunităţi de a marca. Cred că a fost un meci frumos pentru publicul spectator. Mă bucur pentru acest public minunat care azi a văzut o partidă frumoasă, sperăm să îi avem alături la fiecare partidă alături de noi, şi mai numeroşi şi mai pătimaşi", a spus Badea.

„Nu comentez arbitrajul”

În minutele de prelungire ale partidei, Pandurii Târgu Jiu a marcat un gol, anulat eronat pe motiv de ofsaid de asistentul Eduard Crângaşu. Cu toate acestea, Badea a refuzat să arunce cu pietre în arbitri. "Nu comentez arbitrajul, din punctul meu de vedere eu consider că Pandurii a câştigat azi pe teren. Nu ştiu dacă vor primi o primă întreagă, aceste lucruri le ştie conducerea clubului, eu vorbesc doar din punct de vedere sportiv", a adăugat Badea.

MM Stoica: „Gol valabil pentru  Pandurii”

Mihai Stoica, managerul general al formaţiei Unirea, a recunoscut că Pandurii a pierdut pe o greşeală de arbitraj. "Nu cred că se poate spune că Radu Petrescu a dat 5 la sută pentru oaspeţi, dar în final a fost o fază grea şi o greşeală de arbitraj. În opinia mea a fost gol valabil pentru Pandurii, eu aşa am văzut că a fost gol valabil marcat de Pandurii în ultimul minut de prelungiri. Sunt fair-play, de ce să spun altfel dacă asta am văzut? E fază grea, dar mie mi s-a părut că a fost gol valabil", a precizat Mihai Stoica.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: