Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ionut Stancu a fost rechemat la Rapid

Mijlocaşul pandurilor, Ionuţ Stancu, a fost rechemat ieri de Rapid pentru a se pregăti cu echipa giuleşteană. Fotbalistul a purtat discuţii cu conducerea clubului Pandurii pentru a perfecta transferul la Rapid, el fiind sub contract cu Pandurii pentru următorul an. „A fost o perioadă frumoasă la Târgu Jiu, dar dacă e să mă întorc la Rapid, pentru că e echipa cu care am avut cele mai mari performaţe, o fac cu cea mai mare plăcere. Dar atâta timp cât şi ei mă doresc eu sunt fericit şi mă întorc cu plăcere acolo.”  În ceea ce-l priveşte pe antrenorul cu care va lucra, Ionuţ Stancu crede că perioada în care a lucrat cu Hizo a fost benefică pentru el: „Am mai lucrat cu domnul Hizo şi am discutat cu dânsul şi mă doreşte la Rapid. Am lucrat într-o perioadă în care nu am pierdut nici un meci timp de cinci etape şi cred că Rapid va fi anul viitor într-o situaţie mai bună, pentru că domnul Copos o să se implice şi de câte ori a făcut acest lucru performanţele au fost pe măsură.”

Antrenorul Viorel Hizo a declarat ieri că vrea să readucă toţi jucătorii Rapidului penru a-i vedea la lucru, unul dintre cei cu care a mai lucrat fiind Ionuţ Stancu.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: