Iordache a devenit jucător liber de contract

Mijlocaşul echipei Pandurii Târgu Jiu, Ilie Iordache, a devenit ieri jucător liber de contract, după ce Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a decis să admită recursul fotbalistului împotriva hotărârii Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor. În urma acestei hotărâri, gruparea gorjeană este obligată să-i achite jucătorului toate drepturile financiare restante. Fostul său club, Dinamo, şi Pandurii Târgu Jiu s-au aflat în luna februarie în litigiu în privinţa atacantului, după ce clubul oltean nu a achitat restanţele pe care le aveau faţă de gruparea din Ştefan cel Mare, formaţie care deţine 50 % din drepturile federative ale fotbalistului.

Mijlocaşul Ilie Iordache a fost pierdut de Pandurii, acesta fiind declarat ieri jucător liber de contract, după ce Curtea de Arbitraj pentru Fotbal din cadrul FRF a admis recursul acestuia şi a decis încetarea contractului între fotbalist şi clubul CS Pandurii Târgu Jiu. "Se admite recursul jucătorului Ilie Iordache, formulat împotriva hotărârii CNSL din 17.02.2009 şi se constată încetarea raporturilor contractuale dintre fotbalist şi clubul CS Pandurii Târgu Jiu, gruparea gorjeană urmând să-i achite acestuia drepturile financiare restante", se arată în comunicatul FRF. Ilie Iordache a declarat că nu s-a mai prezentat în ultimele trei zile la antrenamente din cauza unor probleme familiale şi că este dispus să plece în cazul în care conducerea clubului nu-l mai primeşte. La data de 17 februarie, Ilie Iordache nu a fost declarat liber de contract de către Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul FRF, după ce fotbalistul a depus un memoriu împotriva clubului gorjean. 
Agentul FIFA, Florin Manea, care l-a reprezentat pe jucător în acest litigiu a declarat ieri că se bucură pentru această victorie şi că jucătorul va putea evolua în etur la orice echipă va dori pentru căa depus memoriul când încă se mai puteau face transferuri: „Mă bucur că Iordache a devenit liber, aşa cum ar fi trebuit să se întâmple de la început, mă bucur că s-a luat decizia corectă. Aşteptăm oferte pentru Iordache pentru că poate juca şi în acest retur la orice echipă, fiindcă a depus memoriul când se puteau face transferuri. Ţin să îi felicit în primul rând pe cei de la Dinamo fiindcă în contractul de transfer, semnat vara trecută, scria clar că formaţia din Ştefan cel Mare va primi un milion de euro de la Pandurii dacă Iordache va fi declarat liber din cauza celor din Târgu Jiu.”


Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: