Iordache a renunţat la funcţie: Politica e murdară!

Fostul primar de la Turceni, Ion Iordache, a renunţat la funcţia de consilier local, motivând că aceasta a fost înţelegerea cu cei din PNL Gorj. Iordache a aşteptat trecerea campaniei electorale, iar acum este sigur că nu mai vrea o funcţie politică. Referitor la negocierile duse la Bucureşti, Iordache spune că lucrurile sunt deja aranjate şi că nu vor fi surprize la numirea miniştrilor, însă speră că vor fi gorjeni promovaţi de Guvernul Ponta.

Reporter: Aţi renunţat la funcţia de consilier local. De ce?

Ion Iordache: Este adevărat. Aceasta este decizia pe care am luat-o chiar de la început. Am avut o înţelegere cu colegi mei, am aşteptat să treacă o perioadă până ce lucrurile s-au aşezat şi au fost înţelese şi de consilierii noi şi am considerat că este momentul să renunţ.

Rep.: Nu o să mai faceţi politică?

I.R.: Politica este prea murdară. Nu plec din PNL pentru că eu cred că până la urmă acesta este partidul cu oamenii cei mai serioşi. Dacă colegii mei vor avea nevoie de sfaturi pot să-mi pun experienţa mea la dispoziţie. Noi am avut o strategie pe termen lung, sunt foarte multe proiecte derulate şi oricând pot să le ofer sprijin.

Rep.: Ce veţi face acum? O să vă ocupaţi de afaceri?

I.R.: Da. Deocamdată asta vreau să fac, să mă ocup de afacerile pe care le am.

Rep.: Cine este următorul consilier pe listă?

I.R.: Nu ştiu să vă spun. Chiar nu ştiu.

Rep.: Ce credeţi că va obţine PNL la negocierile de la Bucureşti?

I.R.: Nu cred că vor fi surprize. Negocierile au fost făcute dinainte, o să fie surprize pentru restul oamenilor. Atât. Chiar dacă nu-mi place PSD, trebuie să spun că este un avantaj al nostru că premierul este din Gorj şi sper să facă ceva pentru acest judeţ.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: