Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Iordache cere reluarea alegerilor la PNL Motru

Noua conducere a PNL Gorj va fi aleasă pe 11 iulie, dar până atunci sunt alegeri în localități. Cele de la Motru au avut loc sâmbătă, dar sunt contestate de senatorul Ion Iordache, coordonator zonal.

Iordache invocă faptul că nu au fost respectate termenele din statut în privința convocării. “Urmează să se ia o decizie la nivel de birou județean, prin care să se valideze sau nu alegerile”, a spus senatorul, care crede că alegerile ar trebui reluate.

Dan Matei a fost ales președinte al PNL Motru, vicepreședinți fiind Sorin Iovan, Brânzan Sebastian, Bălan Vasile, Pintea Dumitru, Dorel Drăghici, Sachelarie Leonard, Bulgariu Cristian, Ion Dobrițoiu.

Dan Matei a spus la Radio Infinit că alegerile au fost staturare și că nu înțelege supărarea lui Iordache.

Întrebat dacă va candida la șefia PNL Gorj, senatorul nu a dat un răspuns clar. “Din păcate, până acum nu am avut timp să discutăm, să vedem care va fi componența echipei, cine sunt oamenii care se vor implica”, a spus Iordache la Radio Infinit.

Singurul candidat anunțat până acum este actualul președinte Dan Vîlceanu.

Vizualizări: 2,685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: