Alegeri la Bumbești Pițic. Primele rezultate!

Alegerile parțiale în comuna gorjeană Bumbești Pițic s-au încheiat la ora 21.00, fără incidente. Alegerile au fost câștigate detașat de liberala Irina Cojocaru, a cărei campanie electorală a fost coordonată de senatorul Ion Iordache.

Au fost deja numărate voturile în secția de la Cîrligei, unde candidata PNL - Irina Cojocaru a obținut 72 de voturi, iar candidatul PSD - Florin Martescu a luat 35 de voturi. 

Al treilea a fost Leonida Belgher de la PER cu cinci voturi, în timp de Golu de la USR a obținut trei voturi. Trei voturi a luat și candidatul ALDE, iar cel de la PMP un singur vot.

actualizare: PNL a câștigat detașat în toate secțiile. În secția de la Bumbești Pițic, PNL a avut 418 voturi, PSD 250, PER 10, ALDE 22, USR 4, PMP 1.

În secția de la Poienari, PNL a luat 281 de voturi, PSD 127, USR 13, PER 6, PMP 3, ALDE 2.

actualizare 1: Senatorul Ion Iordache, coordonatorul campaniei PNL de la Bumbeşti-Piţic, o felicită pe Irina Cojocaru, câştigătoarea alegerilor parţiale de duminică.

“Felicitări, Irina Cojocaru, noul primar al comunei Bumbești-Pițic! Am făcut o echipă frumoasă, am țintit victoria și am obținut-o fără echivoc! Felicitări tuturor liberalilor care s-au implicat în această campanie electorală și mulțumiri cetățenilor care s-au mobilizat la vot pentru a-și susține favoritul! Munca grea acum începe! Bumbești-Pițic pleacă pe un drum nou, spre prosperitate și dezvoltare! Aveți sprijinul meu și în continuare! Împreună pentru Bumbești-Pițic! Împreună pentru Gorj!” a notat parlamentarul liberal pe pagina de socializare.

Vizualizări: 9,874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: