Radu Miruță, reales în fruntea USR Gorj

Parlamentarul Radu Miruță a fost reales în funcția de președinte al organizației USR Gorj. În urma alegerilor interne din partid, deputatul a câștigat cu 149 de voturi. În lupta pentru șefia organizației a intrat și Florin Papuc, care nu a reușit să obțină decât 13 voturi.

Radu Miruță spune că vrea să formeze o echipă ca pe viitor să câștige Primăria Târgu Jiu și Consiliul Județean Gorj. ”Am fost ales de către colegii USR-PLUS. Am avut 149 de voturi, iar contracandidatul meu a avut 13 voturi. Suntem focusați pentru a crește proiectele la nivelul județului Gorj. Ne interesează să facem o echipă pentru a candida la Primăria Târgu Jiu și Consiliul Județean Gorj”, a spus Radu Miruță.

Miruță a declarat că fiecare membru din Biroul Județean va primi noi sarcini, adică activitatea va fi împărțită între cei care sunt în conducere. 

”Planul este ca fiecare membru din Biroul Județean să primească anumite sarcini. Activitatea din USR Gorj va fi distribuită între membri. Fiecare va lua bucățica lui și vom vedea ce rezultate se vor obține”, a mai declarat Miruță.  

La alegerile de anul trecut, USR nu a reușit să facă pragul electoral nici pentru Consiliul Județean Gorj, nici pentru Consiliul Local Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: