Iordache le cere gorjenilor să îl urmeze în noul proiect

Senatorul de Gorj Ion Iordache le cere gorjenilor, într-un mesaj pe pagina de socializare, să i se alăture în noul proiect politic, Forța Dreptei, pe care l-a început alături de Ludovic Orban și alți liberali plecați din PNL.

“Chiar dacă avem o misiune grea, am încredere că, împreună, vom găsi mijloacele de a ne ajuta semenii și de a demonstra că în județul nostru sunt și oameni buni cărora le pasă de Gorj”, a transmis senatorul de Gorj.

“Prin noi înșine!” este deviza noii echipe, iar Iordache a ținut să amintească vorbele fostului prim-ministru liberal Tătărăscu, gorjean la origine.

“Gheorghe Tătărăscu a explicat în câteva cuvinte planul său pentru Gorj: „Aici, în județul nostru, unde odihnesc oasele strămoșilor mei, voiesc să duc lupta pentru a face să fie mai multă dreptate, mai multă omenie. Nu am nimic de luat, totul de dat”. Județul nostru are nevoie de noi, gorjenii care iubim pământul din care ne tragem, pentru că numai prin noi înșine putem să reconstruim ce s-a distrus. Începem un nou proiect politic în Gorj cu speranța că acesta va uni toți gorjenii sătui să aștepte de la alții o viață mai bună. Trebuie să ne luăm soarta în mâini, să muncim împreună și să nu mai lăsăm Gorjul la voia întâmplării!”, a transmis Ion Iordache.

Vizualizări: 1,888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: