Iordache: „Nu plec de la Pandurii!”

Conform înţelegerii dintre cele două cluburi, Pandurii şi Dinamo, Ilie Iordache ar urma să se întoarcă la clubul din Ştefan cel Mare. Preşedintele Marin Condescu a promis că va negocia cu Dinamo aceleaşi condiţii din vară pentru mijlocaş dar acesta nici nu vrea să audă de Dinamo. Iordache a declarat, la auzul veştii că trebuie să se întoarcă la echipa lui Rednic, că nu pleacă nicăieri de la Pandurii deşi cu o zi înainte declarase că are ceva oferte şi ar fi tentat să plece.

Iordache a plecat de la Dinamo în vară în urma unui scandal în care afirmase că la Dinamo e puşcărie, fiind apoi criticat de oficialii dinamovişti pentru declaraţiile sale. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care mijlocaşul refuză acum să se întoarcă la clubul din Ştefan cel Mare, el fiind hotărât să nu se întoarcă.

Prezent marţi la ambele antrenamente ale echipei Pandurii, Ilie Iordache a declarat că nu va pleca de la Pandurii pentru că lui nu i-a comunicat nimeni că este jucătorul celor de la Dinamo şi nici nu vrea să se întoarcă acolo: „De ce să plec de la Pandurii- Eu vreau doar să-mi primesc banii de aceea am depus acel memoriu. Nu plec nicăieri de aici pentru că eu sunt jucătorul celor de la Pandurii. Nu ştiu de nici o înţelegere între Dinamo şi Pandurii şi nu mă interesează, eu rămân la Târgu Jiu nu plec de aici”.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: