Iordache: Romanescu este candidatul de sacrificiu al PNL Gorj

Fostul liberal Ion Iordache face dezvăluiri şocante din discuţiile private pe care le-ar fi avut cu senatorul Tudor Barbu. Iordache a spus la un post de radio local că Marcel Romanescu nu se bucură de susţinerea copreşedintelui Tudor Barbu. Dacă Romanescu nu vrea să comenteze discuţiile private, Tudor Barbu susţine că declaraţiile lui Iordache sunt cele ale unui om supărat.

Ion Iordache, fostul primar al oraşului Turceni, susţine că Tudor Barbu, copreşedintele PNL,  i-a mărturisit, într-o discuţie particulară, că nu actualii candidaţi, ci altcineva va intra în lupta pentru Primăria Târgu-Jiu. Iordache spune că este de datoria lui să dezvăluie jocurile murdare ale lui Tudor Barbu şi Dan Vâlceanu. „Şi pe Romanescu, şi pe Banţa îi văd destul de aşezaţi şi pot să câştige, dar atâta timp cât nici măcar liderii nu au încredere în ei şi îi vorbesc negativ faţă de colegii lor, n-au nicio şansă să facă opoziţie puternică. Ştiu discuţie în care Barbu a afirmat clar, cu certitudine, că Romanescu nu va fi candidatul, că este de sacrificiu”, a spus fostul liberal Ion Iordache.

Tudor Barbu cataloghează declaraţiile lui Ion Iordache ca fiind cele ale un om supărat că a fost exclus din PNL Gorj. „Mi se pare o declaraţie hazardată a domnului Iordache şi îl înţeleg, într-un fel. Când aproape 90% din membrii de conducere ai partidului te dau afară din partid pentru că eşti în braţele lui Ponta, e normal să ai reacţii din astea. Domnul Romanescu a fost ales în unanimitate şef al organizaţiei PNL Târgu Jiu şi în acelaşi vot a fost desemnat şi unul din candidaţii cu şanse foarte mari pentru Primăria Târgu Jiu”, a spus Tudor Barbu, copreşedintele PNL Gorj.

REZERVAT

Copreşedintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, nu a dorit să facă prea multe comentarii pe această temă, spunând doar că va merge până la capăt cu această formaţiune. „Ceea ce spune domnul Iordache nu pun la îndoială, însă nu vreau să comentez astfel de declaraţii. Îi mulţumesc pentru orice sfat, dar în acest moment am plecat într-o construcţie în cadrul Partidului Naţional Liberal şi o voi duce până la capăt”, a spus Marcel Romanescu, copreşedintele PNL Târgu Jiu.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: