Iordache sugerează schimbări în PNL: Venim cu un suflu nou

Încurcate sunt ițele pe scena politică din județul Gorj. Primarii liberali care au suferit înfrângeri neașteptate riscă să fie dați la o parte. Cel puțin asta a dat de înțeles Ion Iordache, cu o vechime de nici două luni în PNL. A transmis că va fi nevoie de un suflu nou în zonele unde PNL a rămas fără primării. Asta după ce a vrut să aducă un suflu nou și în PSD, unde a avut însă zilele numărate.

Convins să se implice trup și suflet în campania electorală după ce i s-a promis primul loc pe lista de la Senat, la alegerile parlamentare, deși nu trecuseră decât câteva zile de când semnase adeziunea în noua barcă, Ion Iordache promite acum schimbări.

Cele mai previzibile modificări vor fi făcute la Tismana și Motru, ambele primării fiind pierdute de primarii liberali în funcție. Iordache a anunțat, la Radio Infinit, că se va face o analiză atentă a rezultatelor și că este nevoie de un suflu nou în localitățile unde liberalii au pierdut rușinos alegerile. „Unii dintre ei au câștigat, alții nu. Asta este. În funcție de cum au reușit să se afirme în localitățile lor. Motru, Tismana am pierdut. Una peste alta, partidul a crescut față de 2016 în procente. Rolul meu în echipa asta este să ajut la a crește și mai mult echipa și partidul. În perioada următoare, vom face o analiză foarte atentă a rezultatelor și cred că este nevoie și aici să venim cu un suflu nou acolo unde au fost probleme”, a spus Ion Iordache, la Radio Infinit.

Ion Iordache a condus Primăria Turceni, când era în PNL. A luat o pauză de câțiva ani în politică, a trecut apoi la ALDE și, pentru scurt timp, la PSD. De două luni, e în PNL. Este convins că va aduce un plus de valoare echipei liberalilor. „Sunt unii care și-ar dori locul acesta, dar cât există o structură care ia decizii și minoritatea se supune, atunci așa trebuie să se procedeze. Avem ce să oferim electoratului și sunt convins că vom fi susținuți și de primari. Am coordonat echipe, am condus echipe și echipele mele au făcut performanță. Rolul meu este să aduc plus valoare în echipa în care sunt și cred că și experiența mea, și a altor oameni care au venit și vor mai veni în echipa PNL va ajuta și partidul și fiecare candidat sau primar în parte să facă performanță”, a mai adăugat Iordache.

Primarii Gigel Jianu, respectiv Marian Slivilescu, de la Motru și Tismana, au fost printre marii învinși în alegerile locale din septembrie.

Vizualizări: 2,844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: