Propunerile lui Romanescu pentru lista PNL la parlamentare

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a discutat cu primarul reales din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, despre candidații la alegerile europarlamentare. Asta după ce Ion Iordache a fost anunțat deja ca fiind primul pe listă la Senat, despre Dan Vîlceanu se presupune că va fi primul la Camera Deputaților și Gheorghe Pecingină va fi al doilea. Celelalte locuri nu prea contează, pentru că nu sunt eligibile.

Romanescu susține că i s-a propus și lui să candideze, dar a refuzat, pentru că are un mandat de primar de dus la capăt.

"Sfatul meu pentru organizația județeană este să urmeze exemplul nostru, de la locale. PNL Gorj are nevoie de profesioniști pe liste. Trebuie să le arătăm cetățenilor că punem pe primul loc interesul lor. Candidații nu trebuie să fie neapărat membri de partid. Există persoane foarte bine pregătite în acest sens. Să nu uităm că și noi avem în organizație oameni bine pregătiți, care nu au trecut prin alte partide și care ne pot reprezenta cu cinste în Parlament. Dorel Chirițescu sau Iustin Paralescu sunt profesioniști care nu pot fi contestați și care merită să ajungă acolo. Sunt foarte cunoscuți și apreciați de gorjeni și nu numai", a comentat Romanescu pe pagina de socializare.

Acesta a dat și câteva exemple de primari care ar putea candida la parlamentare: Ion Liviu Cotojman de la Roșia de Amaradia, Vasile Vladuleanu de la Bîlteni sau Dumitru Vulpe de la Cîlnic.

"Eu cred că avem soluții bune pentru alegerile parlamentare, iar cetățenii ne-au dovedit că vor susține liste cu profesioniști. Astfel de persoane trebuie să le propunem oamenilor pentru alegeri de acum încolo", a spus Romanescu, care a câștigat cu brio alegerile la Târgu Jiu, în timp de PNL le-a pierdut lamentabil la județ. (A.A.)

Vizualizări: 3,472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: