Iordache: Sunt candidatul PNL la primăria Turceni

Ion Iordache, liderul liberal de la Turceni, spune că este candidatul PNL la alegerile din 2016 pentru primăria localităţii. Co-preşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, spune că partidul nu s-a pronunţat încă şi că pe listă ar putea fi mai mulţi candidaţi.

Liberalul Ion Iordache spune că vrea să candideze la funcţia de primar al oraşului Turceni şi că se bucură de sprijinul partidului. Acesta a spus că organizaţia judeţeană a PNL Gorj l-a propus pentru acest post şi a acceptat.  “Deocamdată eu sunt candidatul PNL la primăria Turceni. Am discutat în cadrul organizaţiei, chiar şi în prezenţa domnului Barbu, şi în prezenţa domnului Gâlceavă, primarul, care a spus că nici nu-l interesează să mai candideze, organizaţia m-a propus pe mine şi este singura propunere. Eu le-am mulţumit, am acceptat, cu rezerva de a mai face o analiză către a doua parte a anului”, a declarat Ion Iordache.

Iordache a spus despre colegii din fostul PDL că vor trebui să-l sprijine în acest demers. “Pedeliştii nu au decât să ajute, să pună umărul. Cum şi organizaţiile noastre pun umărul în alte localităţi, aşa aici trebuie să pună şi ei umărul dacă vor să fie colegii noştri. Dacă nu vor, e loc la PSD. Ştiu, au mai fost şi ei pe acolo, au mai fost şi preşedinţi cândva”, a mai spus Iordache.

Vâlceanu: Nu este, deocamdată

Co-preşedintele PNL Gorj spune că nu s-a stabilit în cadrul organizaţie ca Iordache să fie unicul candidat şi că pentru funcţia de primar la Turceni ar putea exista mai multe candidaţi din partea partidului. “Nu este, se vor face sondaje. Poate este singura propunere a fostului Partid Naţional Liberal, la fel cum a fost discuţia despre Marcel Romanescu. S-ar putea ca ulterior şi alţi colegi să vrea să se înscrie în sondaj sau în cursa asta de desemnare a candidatului. Dar asta nu înseamnă că dânsul a fost declarat de cineva. Puteţi să-l întrebaţi pe Tudor Barbu, care o să spună acelaşi lucru”, a comentat Dan Vâlceanu.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: