Călinoiu, acasă la Ciurel: „Îl susţin pe faţă!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a fost luni seară, timp de mai multe ore, cu maşina de serviciu, în vizită „privată” acasă la managerul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel. Întrebat marţi când a vorbit ultima dată cu Ciurel, Călinoiu a răspuns că „vineri”. Când i s-a spus că a fost fotografiat luni la Ciurel, s-a arătat nemulţumit de filajul ziariştilor, dar a recunoscut vizita. Călinoiu spune că a fost acasă la Ciurel pentru a discuta cu acesta despre problemele Complexului Energetic Oltenia.

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a fost văzut luni seară la poarta casei lui Laurenţiu Ciurel. După ce a spus că vineri a fost ultima zi când a discutat cu managerul Complexului Energetic Oltenia, presat de ziarişti, Călinoiu a recunoscut că l-a vizitat la domiciliu. „Vineri am discutat ultima dată când am vorbit cu domnul Ciurel...Da, da, am fost acasă la domnul Ciurel. Asta e culmea, aseară am fost în vizită privată. Înseamnă că mă urmăriţi, nu? Sunt în filaj? Nu-i nici o problemă, nu mă deranjează”, a declarat Ion Călinoiu.

Preşedintele Consiliului Judeţean s-a simţit dator să vină cu lămuriri în cadrul unui interviu acordat la Radio Infinit. „Am fost întrebat de unii dacă am fost aseară la Ciurel, da am fost acasă la Ciurel pentru că suntem într-o relaţie foarte bună şi îl susţin pe faţă pentru că nu face ce au făcut alţii. Mi s-a spus că am fost pozat, dar nu-i nici o problemă. Eu nu am alte interese cum au alţii. Am fost ca să discut situaţia de la CE Oltenia. N-am alte interese decât acelea de a susţine această activitate de care este legat economic judeţul”, a comentat Călinoiu, la doar câteva ore după ce a declarat că a fost vorba de o vizită privată.

Ba mai mult, înainte de interviul dat la radio, şeful judeţului nu a părut deloc îngrijorat de situaţia Complexului Energetic Oltenia. „Şomajul tehnic nu este inventat de azi, de ieri, şomajul tehnic a fost o măsură care a fost luată de fiecare dată când au existat probleme legate de producţia realizată şi producţia de cărbune care trebuie consumată. Faptul că la Motru depozitele sunt arhipline, s-a găsit această soluţie pe care au agreat-o şi partenerii sociali şi inclusiv salariaţii. Măsura luată este responsabilitatea administraţiei CEO”, a precizat Călinoiu.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: