Iordănescu a mai avut o ofertă de la Pandurii. Tot Grigoraş era antrenor!

Antrenorul Eduard Iordănescu, recent instalat antrenor principal la Pandurii, a vorbit la Dolce Sport despre noua lui echipă. Iordănescu a povestit că a mai avut ofertă de la Pandurii, tot într-o perioadă în care Petre Grigoraş se pregătea de plecare. A venit însă Cristian Pustai şi a dus Pandurii în Europa League.

Iordănescu a declarat că echipa nu merită locul pe care-l are în clasament, 12, şi că va face o evaluare individuală şi colectivă. "M-a bucurat foarte mult când a venit această propunere. Eram în discuții avansate și cu alt club din Liga I, dar nu aş dori să nu pronunţ numele. Dar m-a bucurat mult oferta echipei Pandurii şi am ajuns rapid la un acord. Este un club cu tradiție, cu jucători care au potențial. E clar că locul ocupat în clasament nu e cel meritat. Marja de creştere a echipei e destul de mare. Este o oportunitate și pentru mine, o provocare și sper să fie un succes“, a declarat antrenorul.

El a mai spus că a avut câteva pretenţii legate de condiţiile jucătorilor şi după ce  acestea i-au fost îndeplinite a acceptat oferta gorjenilor. „Eu am mai avut o ofertă de la Pandurii acum doi ani. Era tot Petre Grigoraş atunci, numai ce plecase. (...) În ciuda tinereţii mele, pentru că mulţi văd acest lucru ca un dezavantaj, şi în ciuda faptului că sunt la început de drum, sunt un antrenor care are pretenţii pentru condiţiile care se oferă şi mediul în care lucrez. M-am bucurat că mi s-au acceptat şi imediat mi-am dat acordul. (...) Sunt cluburi unde eşti antrenor pe hârtie. Nu voi face compromisuri, dacă le acceptam altul era parcursul meu, cariera mea era mai accelerată“, a mai spus Iordănescu.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: