Iordănescu aminteşte că obiectivul este evitarea retrogradării

Tehnicianul Edi Iordănescu a avut parte de un debut excelent la Pandurii Târgu Jiu şi, deşi este la un singur joc de calificarea în finala Cupei Ligii, antrenorul Pandurilor se concentrează pe salvarea de la retrogradare.  Următorul meci este cu CSU Craiova, pe care speră să o bată.

"Pentru noi principalul obiectiv este să ieșim din această zonă proastă, să terminăm cât mai sus în clasament. Și Cupa Ligii e o competiție pe care o tratăm foarte serios, ne dorim să ajungem în finală și să câștigăm trofeu", a spus Iordănescu.

Pandurii Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 2-1 în manşa tur a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast contra celor de la Dinamo Bucureşti. Un debut bun a avut şi Eric de Oliveira, care a marcat la 20 de secunde după intrarea pe teren. Antrenorul Pandurilor a ținut să își felicite jucătorii pentru acest succes și consideră că el va aduce o încredere mare în ceea ce privește returul Ligii 1:"Pentru mine a contat că am debutat cu o victorie, a fost important și pentru grup. Sunt sigur că vom avea mult de muncă și momente dificile".

Cu toate că elevii săi au înscris golul victoriei în minutul 84, Edi Iordănescu este de părere că orice alt rezultat ar fi fost unul incorect față de ceea ce s-a jucat: "Îmi pare rău că am primit acel gol, au înscris la primul șut pe poartă. Era foarte nedrept să nu câștigăm jocul. Am făcut un pas bun spre a merge în finală". Antrenorul Pandurii a vorbit și despre viitorul meci, cel din Liga 1, cu CSU Craiova, în care nu va putea conta pe Nistor, Mihai Răduț și Matulevicius. „Am văzut Craiova în trei meciuri când am fost în Turcia. Este foarte bine organizată, noi avem și probleme cu suspendările, dar la ora jocului sperăm să arătăm bine și să scoatem un rezultat bun.", a conchis Edi Iordănescu.

Partida dintre Pandurii și CSU Craiova va avea loc luni, 23 februarie, de la ora 20:30, și va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: