Iordănescu: Lăsaţi interesele şi fiţi aproape de Pandurii!

Un mesaj extrem de ciudat dat de antrenorul pandurilor, Edward Iordănescu! Acesta a făcut un apel la toţi cei care sunt în jurul echipei să lase orgoliile şi interesele personale şi să susţină echipa.

Pandurii are nevoie de 5 victorii pentru a scăpa de retrogradare. Pandurii au început bine sub comanda lui Iordănescu, dar a durat puţin. Pandurii Târgu Jiu se află pe locul 12 în clasamentul Ligii I. Tehnicianul a  făcut un apel, în conferinţă de presă, pe care a spus din start că nu vrea să-l „aprofundeze“. "E un moment important, nu este un moment uşor, e un moment dificil pentru această echipă şi pentru viitorul ei şi fac un apel la toţi cei care iubesc fotbalul în general şi care iubesc această echipă să lase la o parte orice fel de orgoliu sau orice fel de interes personal şi să fie toată lumea aproape de această echipă. E un mesaj pe care nu vreau să-l aprofundez în acest moment şi nu voi comenta mai mult, decât un simplu mesaj: să fie toată lumea lângă această echipă, pentru că acest oraş are nevoie de o echipă în prima ligă, care să ţină steagul sus. Eu sunt conştient că e un moment dificil, nu am preluat această echipă în lupta pentru Europa League, am preluat-o la lupta pentru evitarea retrogradării, suntem în continuare acolo şi încerc să redresez corabia", a spus Edi Iordănescu miercuri, într-o conferinţă de presă.

Jurnaliştii au insistat să afle la cine se referă, dar nu au scos mare lucru. Nu a spus dacă acest mesaj este pentru jucători sau pentru conducerea clubului. „Un mesaj general! O să aprofundez daca va mai fi nevoie. E un moment în care doar unitatea din cadrul vestiarului şi din jurul echipei poate să scoată echipa din această situaţie“.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: