Iordănescu: Până în vară rămân la Pandurii

Tehnicianul pandurilor, Edi Iordănescu, dezminte speculaţiile legate de plecarea sa la Steaua. Pandurii a strâns 39 de puncte în 20 de etape şi ocupă locul secund în Liga 1, la doar un punct în spatele liderului Astra Giurgiu.

Edi Iordănescu rămâne la Pandurii, a anunţat acesta în contextul apariţiei unor zvonuri că de la anul el şi Narcis Răducan ar pleca la Steaua. Contractul lui cu Pandurii expiră în vară. "Sunt la Pandurii şi mă simt bine aici. Am reuşit îndeplinirea obiectivului anul trecut, sunt sigur că vom reuşi şi sezonul acesta şi sunt adeptul continuităţii. Am avut susţinere totală din partea conducerii şi în acelaşi timp mână liberă, iar asta a contat enorm. În plus, am o datorie morală faţă de băieţi să merg cu ei până la capăt pe drumul pe care am plecat împreună. Zilnic le-am vorbit de acest drum şi nu aş mai putea să îi privesc în ochi dacă tocmai eu m-aş abate de la el. Nu îşi au rostul speculaţiile, cel puţin până în vară voi rămâne antrenor la Pandurii", a spus Iordănescu, într-un comunicat de presă.

Echipa lui Iordănescu se pregăteşte de meciul cu FC Botoşani, programat pentru data de 5 decembrie, pe stadionul din Severin. Tehnicianul Pandurii, Edi Iordănescu, a declarat joi că acesta va fi un meci dificil. "Vine o echipă care are nevoie de puncte, care vine după o victorie acasă. Nu vom avea un joc uşor, dar am încredere în băieţi că înţeleg importanţa acestui joc, importanţa punctelor. Vrem să facem cât mai multe puncte pentru a avea mai multă linişte în primăvară", a precizat antrenorul.

Între timp, patronul Gigi Becali a anunţat că Laurenţiu Reghecampf va reveni la Steaua.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: