Iordănescu şi Pârvulescu negociază astăzi contractul cu Pandurii

Edi Iordănescu va semna astăzi contractul de antrenor la echipa de fotbal Pandurii, după ce Petre Grigoraş şi-a dat demisia. Anunţul a fost făcut de primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru. De aproape două săptămâni CS Pandurii nu are nici antrenor şi nici preşedinte. Locul lui Mihai Prunariu va fi luat de Eugen Pîrvulescu, fost preşedinte executiv al clubului, dat afară de Prunariu.

Astăzi este aşteptat la Târgu Jiu şi Eugen Pârvulescu, pentru a prelua funcţia de preşedinte al clubului după plecarea lui Mihai Prunariu. Florin Cârciumaru, reprezentantul primăriei în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) din clubul Pandurii, a precizat că se va decide şi programul jucătorilor pe perioada de vacanţă. „S-a discutat cu Edi Iordănescu pentru a veni antrenor principal la Pandurii şi din câte cunosc eu dumnealui a acceptat şi o să vină în cursul acestei săptămâni pentru discuţii şi pentru a semna contractul, iar pentru funcţia de preşedinte principal al clubului s-a discutat, după mai multe variante, şi cu domnul Pârvulescu, dumnealui a fost de acord să se reîntoarcă la Târgu Jiu şi, începând de marţi, Eugen Pârvulescu va fi noul preşedinte al Clubului Pandurii Târgu Jiu. Marţi sunt aşteptaţi ambii să vină la Târgu Jiu, să discutăm pe contract, să semneze şi să stabilim programul echipei pe perioada de vacanţă pentru pregătirile care urmează”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul din Târgu Jiu.

Cârciumaru face ce-i cere presa

Întrebat dacă s-a consultat şi cu jucătorii atunci când l-au ales pe Pîrvulescu preşedinte, Cârciumaru a precizat că nu s-au purtat discuţii cu jucătorii însă solicitarea a venit din partea presei sportive. „Noi nu am stat de vorbă cu echipa, dar să ştiţi că domnul Pârvulescu a fost adus la solicitarea presei sportive, la solicitarea galeriei, la solicitarea cetăţenilor. Este singura variantă care a fost acceptată practic din totalul variantelor, de foarte-foarte multă lume şi ar fi cea mai bună variantă în momentul de faţă. Prin mişcările pe care le-am făcut, sperăm ca în retur echipa să fie mult mai bună, să aibă altă faţă, să evităm retrogradarea”, a declarat Florin Cârciumaru.

Interesant este că, aşa cum spune Cârciumaru că îl aduce pe Pîrvulescu pentru căl-a cerut presa sportivă, aşa l-a adus Prunariu pe Grigoraş, pentru că l-au strigat suporterii. În final, cei doi au sfârşit fiind daţi afară sau obligaţi să plece.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: