IPJ Gorj a soluţionat cazul de blat de la Pandurii - U Cluj

Inspectoratul de Poliţie Gorj a finalizat verificările în urma plângerii lui Eugen Pîrvulescu, fost preşedinte la CS Pandurii, el cerând oamenilor legii sa ancheteze dacă se face vinovat de blat la meciul dintre Pandurii şi U Cluj. La două luni de la suspendarea lui Pîrvulescu, IPJ a constatat că nu există fapte ilegale. Eugen Pîrvulescu a confirmat că a primit o adresă de la Poliţie şi crede că răspunsul IPJ este primul pas spre lămurirea situaţiei lui de la CS Pandurii. 

Eugen Pîrvulescu a fost revocat din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, iar contractul de muncă i-a fost suspendat pe o perioadă de trei luni începând cu 28 aprilie, în urma unei decizii a acţionarilor de la Pandurii. Hotărârea acţionarilor este explicată prin apariţia în presă a unor articole privind unele suspiciuni de blat la meciul Pandurii- U Cluj. Blatul ar fi fost făcut de Pîrvulescu, fără ştiinţa jucătorilor sau a antrenorului, spunea Laurenţiu Ciurel, reprezentantul principalului finanţator al clubului – CE Oltenia. În urmă cu o săptămână a fost prima şedinţă în comisia de disciplină de la Pandurii, unde cei de la club nu au putut demonstra acuzaţiile.

Acum, IPJ Gorj i-a trimis lui Pîrvulescu o adresă prin care îl asigură că sesizarea sa a fost verificată şi nu sunt probleme cu legea. Poliţia a verificat acuzaţia de blat în urma unei sesizări făcute chiar de Pîrvulescu. După 29 iulie, când expiră suspendarea, Pîrvulescu vrea să revină la CS Pandurii.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: