IPJ Gorj: Accidente rutiere pe fondul neatenţiei

În data de 26.10.2010, orele 17:45, Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată de către Eugen C., de 32 ani, din municipiu, despre faptul că în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671B, în localitatea Văgiuleşti, a accidentat uşor o minoră în vârstă de 7 ani, din comuna Văgiuleşti.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că minora s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fără a se asigura. A fost transportată la Spitalul Motru unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale şi investigaţii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

♦ Un alt accident de circulaţie s-a produs în dimineaţa acestei zile de 27 octombrie a.c., ora 07:10, pe strada Calea Bucureşti din municipiul Tg-Jiu.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că victima, Cristian A., de 29 ani, din Tg- Cărbuneşti, s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost accidentat de autoturismul condus de către Alexandra B., de 33 ani, din Tg-Jiu.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În ambele cazuri, poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-au produs accidentele de circulaţie.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: