Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

IPJ Gorj angajează zece ofițeri

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj scoate la concurs 10 posturi de ofițer de poliție prin încadrare directă.

"Înscrierile se fac on-line, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente", anunță instituția.

Posturile scoase sunt în specialitățile relații publice, comunicații și informatică, logistică, pregătire profesională, implementare proiecte, investigații criminale și investigarea criminalității economice.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

Vizualizări: 2,675

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: