Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pod nou construit într-o comună din Gorj

Primăria Bustuchin construiește un pod cu o lățime de 16 metri, în satul Poienița. Autoritățile locale așteaptă să se deblocheze și alte programe guvernamentale pentru asfaltări.

Podul la care se lucrează în satul Poienița are o valoare de aproximativ 900.000 de lei. ”Se construiește un pod nou în satul Poienița, pe drumul comunal, prin PNDL, dar și cu o cofinanțare de la bugetul local. Este un pod cu o lățime de 16 metri, nou construit și are o valoare de 900.000 de lei”, a declarat Ion Ciocea primarul din comuna Bustuchin.

Tot pentru satul Poienița, dar și pentru cătunul Nămete, autoritățile locale au în plan și extinderea rețelei de gaze și tot la capitolul infrastructură se lucrează la un proiect pentru introducerea sistemului de canalizare în satul Pojarul, singurul din comuna Bustuchin care nu beneficiază de această utilitate.

Vizualizări: 4,700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: