IPJ Gorj, luat cu asalt de tineri. "Avem emoții, dar sperăm să fie bine"

Zeci de tineri gorjeni și-au depus dosarele pentru Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” și Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan”. Candidații au luat cu asalt sediul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, luni dimineața, pentru a depune documentele necesare.

Dosare se pot depune și pentru Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu”. Pentru înscrierea la concursul de admitere în unitățile de învățământ postliceal din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române,  persoanele interesate se adresează Serviciului  Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în  perioada 15 – 28 februarie 2021, unde  vor depune cererile tip de înscriere.

Candidații spun că au emoții, fiind conștienți că numărul doritorilor este destul de mare. ”Sunt mulți înscriși, adică se vede și aici că suntem destul de mulți. Sper să reușesc, am emoții (...) M-am înscris, acum voi vedea ce va fi. Sper să am noroc (...) Sunt destul de multe persoane și este prima zi de înscriere. Cu toții sperăm să obținem un post, acum vom vedea. Fie ca cei mai bun să câștige”, au spus câțiva dintre cei prezenți la înscriere.

Vizualizări: 10,778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: